Cauta

Servicii

CONSULTANTA

O prima etapa in elaborarea unui proiect este cercetarea. Avem experienta necesara pentru a indruma clientii de-a lungul intregului proces de dezvoltare, inclusiv partea de finantare a proiectului, organizarea santierului, planificarea conceptuala, proiect tehnic, supravegherea constructiei, administrarea constructiei si managementul proiectului.

PROIECTARE

Toate constructiile necesita, pentru punerea in opera, o viziune profesionista si proiecte coerente. Procesul firesc de ambientare a diverselor spatii sau accesarea de noi tehnologii (tip casa inteligenta) - de la proiectare la montaj - ne intereseaza cu precadere. Beneficiem de o echipa de designeri si arhitecti, graficieni, ingineri de structura, specialisiti in izolatii si chiar experti in energii regenerabile pentru ca ne dorim sa putem realiza orice proiect indiferent de complexitate.  

PRODUCTIE

Utilajele "robot" de care beneficiem ne ajuta sa realizam intr-un timp foarte scurt structura metalica necesara pentru realizarea constructiei. Interpretarea digitala a proiectului 3D se materializeaza in profilele de tip C, cu ajutorul carora realizam pereti, grinzi, ferme. Productia profilelor se face complet automat, utilajul fiind coordonat de un computer si un soft dedicat pentru realizarea intregului ansamblu. Cu o precizie milimetrica, constructiile VOLVOX asigura o imbinare perfecta, fiind eliminate toate erorile de care ne lovim in sistemul clasic de construire.

ASAMBLARE

Toate profilele de tip C realizate in etapa "PRODUCTIE" sunt asamblate in pereti, grinzi sau ferme, formand panouri complete. Aceasta asamblare se realizeaza in fabrica noastra si se poate livra catre clientul final sau catre dezvoltatorii de cartiere rezidentiale sau chiar catre persoanele fizice care doresc sa construiasca in regie proprie. Toata structura este insotita de un proiect de montaj ce contine schite explicite de amplasare si prindere pentru a realiza montajul final.

MONTAJ

Toti peretii, toate fermele si grinzile realizate in etapa "ASAMBLARE" se monteaza pe santier intr-un timp foarte scurt (100 mp/zi). Montajul este considerat finalizat atunci cand intreaga structura este prinsa in ancore de fundatie si cand peretii, grinzile si fermele sunt fixate conform proiectului de montaj, respectandu-se cu strictete numarul de suruburi specificat in proiect. Oferim suport si pentru cei care doresc sa faca montajul in regie proprie. Putem executa montajul atat in Romania cat si in Europa.

PLACARI EXTERIOARE

Aceasta etapa cuprinde placarea peretilor exteriori cu magnezit, betopan sau OSB, montajul ferestrelor termopan si a invelitorii, a termosistemului (placare cu polistiren 100 mm) si finisarea conform specificatiilor din proiect. Dupa aceasta etapa cladirea arata din exterior la cheie. 

PLACARI INTERIOARE

Aceasta etapa cuprinde realizarea instalatiilor electrice si sanitare, introducerea izolatiei in structura, placarea peretilor si tavanelor, inclusiv turnarea sapelor. la aceasta etapa se poate opta pentru urmatoarele servicii suplimentare:

CASA INTELIGENTA - cuprinde montarea unui sistem aoutmatizat de control la distanta prin tableta sau telefon a iluminatului, electrocasnicelor, jaluzelelor, controlul temperaturii sau a sistemelor de securitate.

GOOD WATER - cuprinde forarea unei fantani si montarea unui sistem de filtrare a apei RO5, avand la baza procesul de filtrare prin osmoza inversa. Acest proces este impartit in trei etape prefiltrare, filtrarea prin osmoza inversa (filtru osmotic FILMTEC) si postfiltrarea, acest proces fiind asigurat de 5 filtre.

VOLVOX ENERGY - cuprinde dimensionarea unui kit fotovoltaic on-grid sau off-grid care sa asigure consumul de energie electrica produs din surse regenerabile. Avem o vasta experienta in domeniul regenerabilelor si suntem membru SunE (Asociatia patronala pentru surse noi de energie - Nr. 1 in Romania). Acest pachet poate sa cuprinda si proiecatrea unui sistem de incalzire prin panouri radiante folosindu-ne de radiatia infrarosu, tehnologie bazata pe rezistenta de carbon care poate sa asigure necesarul de energie termica la cele mai mici costuri.

VOLVOX MED - cuprinde instalerea unor echipamente de telemedicina prin teleprezenta care asigura serviciul medical de "second opinion" ajutandu-va astfel sa detineti controlul asupra sanatatii familiei. Conectati 24/7 cu clinici medicale de renume si cu medici gata sa va sprijine in rezolvarea unei probleme de sanatate.